הכנס הבינ"ל השלישי בנושא כלכלה התנהגותית נערך בפקולטה לניהול

מנהלי הכנס האקדמיים: פרופ' שי דנציגר, ד"ר אילה ארד וד"ר יניב שני, חוקרים ומרצים מהפקולטה לניהול ע"ש קולר באוני' תל אביב, יחד עם פרופ' אורי גניזי, מביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת קליפורניה בסן דייגו, הנמנה עם מובילי המחקר בכלכלה התנהגותית בעולם.

23 יולי 2018

הכנס הבינ"ל השלישי בנושא כלכלה התנהגותית, שנערך השבוע בפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, עסק בפיתוח המחקר והשיח בתחום האקדמי של קבלת החלטות ושינוי התנהגות, תוך ניסיון לתקוף את הבעיות בנושא באמצעות שילוב מספר תחומים מחקריים ובכללם כלכלה, פסיכולוגיה וטכנולוגיה ומידע. תחומי מחקר אלה מעוגנים בתחומי המחקר של הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב ומציבים את הפקולטה כמקום האידאלי לשילוב תובנות של החוקרים מהתחומים השונים בפקולטה לנושא זה. בכנס השתתפו חוקרים מאוניברסיטאות בישראל ומחו"ל.

המנהלים האקדמיים של הכנס הם: פרופ' שי דנציגר, ד"ר אילה ארד וד"ר יניב שני, חוקרי הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, יחד עם פרופ' אורי גניזי, מביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת קליפורניה בסן דייגו, הנמנה עם מובילי המחקר בכלכלה התנהגותית בעולם.

על המרצים בכנס נמנים ד"ר סאלי סאדוף (Sally Sadoff), מביה"ס Rady למנהל עסקים באוניברסיטת קליפורניה בסן דייגו, שהציגה מחקר חדש העוסק בשיפור ההוראה והחינוך ומבוסס של שיטת מחקר מעניינת שיושמה בניסוי שדה. ד"ר שאול שלבי ( ,(Shaul Shalviמאוניברסיטת אמסטרדם, שהציג מחקר הבוחן מתי אנשים משקרים.

בין חוקרי הפקולטה לניהול שהציגו מחקרים - ד"ר דנית עין גר, חוקרת בתחום השיווק ומומחית להתנהגות צרכנים, שהציגה מחקר בנושא תפקידה של תחושת הקהילה בקמפיינים למימון תרומות ; ד"ר כרמית תדמור, מרצה וחוקרת בתחום ההתנהגות הארגונית, שהציגה מחקר בנושא רב תרבותיות (The Science of Multicultural Immersion) וחוקרים נוספים מישראל ומחו"ל.

לצפייה בתמונות מהכנס >>

לתכנית הכנס ורשימת הדוברים >>