דירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול הינה היחידה בארץ שמובילה בדירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב - היחידה בישראל  בדירוג הבינ"ל הגבוה ביותר של  eduniversal 2019  לבתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם
הפקולטה לניהול ממשיכה לשמור על מעמדה המוביל, יחד עם בתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם ולקבל שוב את הדירוג הגבוה ביותר של מצוינות, באזור אירו-אסיה.
הפקולטה לניהול הינה היחידה בישראל הממשיכה לקבל את ההכרה הבינ"ל הגבוהה ביותר בדירוג, בדגש על איכות ההוראה והמחקר והיותה פקולטה אוניברסלית עם השפעה גלובלית חזקה. הדירוג ממצב את הפקולטה במקום מוביל באזור אירואסיה ובין 30 בתי הספר למנהל עסקים המובילים בעולם, ובכללם, הרווארד, ייל, MIT, קלוג, לונדון ביזנס סקול, אינסיאד, קופנהגן ועוד.

לדברי פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר, "הדירוג הוא ביטוי נוסף להכרה במוניטין הבינ"ל, המציב את הפקולטה בשורה אחת עם צמרת בתי הספר לניהול בעולם. אנו שמים דגש על מצוינות אקדמית בתחומי המחקר וההוראה, בראייה גלובלית של העולם העסקי. זוהי התפיסה המובילה את הפקולטה והיא המפתח להצלחה בלימודים ובעשייה הניהולית. אנו מקנים לסטודנטים שלנו את מיטב התובנות וארגז הכלים הנדרשים לניהול בזירה הבינלאומית הדינמית".

חברת המחקר PitchBook Data פרסמה את מדד PitchBook 2019 שבדק את הרקע האקדמי של עשרות אלפי יזמים מרחבי העולם שהקימו סטארט אפים וגייסו מימון מקרנות הון סיכון.
אוניברסיטת תל אביב מדורגת במקום ה-8 בעולם, והראשון מחוץ לארה"ב, בדירוג 50 האוניברסיטאות המובילות בעולם במספר בוגריהן היזמים שגייסו הון, על פי דוח חברת המידע העסקי  PitchBook.
המדד, שדירג את האוניברסיטאות בכלל ואת תכניות ה-MBA  בפרט, בנושא הצמחת יזמי ומנהלי הייטק, ממצב את אוניברסיטת תל אביב בין 10 האוניברסיטאות המובילות בעולם בהכשרת יזמים (היחידה בעשירייה הראשונה שממוקמת מחוץ לארה"ב).

המדד דירג גם את תכנית ה-MBA של הפקולטה לניהול באוני' תל אביב במקום מכובד, ה-13 בעולם והיא האוניברסיטה הישראלית היחידה הנכללת בין 25 האוניברסיטאות המובילות בעולם, הודות ל-253 יזמים, בוגרי MBA.

בין החברות הגדולות שהקימו ישראלים, מציין המדד את החברות: ;Houzz  Innoviz Technologies ; Monday.com , שיוסדו ע"י בוגרי הפקולטה לניהול.

איחולים לכולנו – סגל המרצים הקבועים והאורחים, מנחי הסדנאות, השותפים, הסטודנטים בכל התכניות והבוגרים שלנו. שנמשיך להצטיין על ידי חדשנות מתמדת והתכווננות למקומות חדשים.

לכתבה בכלכליסט