דירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול הינה היחידה בארץ שמובילה בדירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב - היחידה בישראל  בדירוג הבינ"ל הגבוה ביותר של  eduniversal 2018   לבתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם
הפקולטה לניהול ממשיכה לשמור על מעמדה המוביל, יחד עם בתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם ולקבל שוב את הדירוג הגבוה ביותר של מצוינות, באזור אירו-אסיה.
הפקולטה לניהול הינה היחידה בישראל הממשיכה לקבל את ההכרה הבינ"ל הגבוהה ביותר בדירוג, בדגש על איכות ההוראה והמחקר והיותה פקולטה אוניברסלית עם השפעה גלובלית חזקה. הדירוג ממצב את הפקולטה במקום מוביל באזור אירואסיה ובין 30 בתי הספר למנהל עסקים המובילים בעולם, ובכללם, הרווארד, ייל, MIT, קלוג, לונדון ביזנס סקול, אינסיאד, קופנהגן ועוד.

לדברי פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר, "הדירוג הוא ביטוי נוסף להכרה במוניטין הבינ"ל, המציב את הפקולטה בשורה אחת עם צמרת בתי הספר לניהול בעולם. אנו שמים דגש על מצוינות אקדמית בתחומי המחקר וההוראה, בראייה גלובלית של העולם העסקי. זוהי התפיסה המובילה את הפקולטה והיא המפתח להצלחה בלימודים ובעשייה הניהולית. אנו מקנים לסטודנטים שלנו את מיטב התובנות וארגז הכלים הנדרשים לניהול בזירה הבינלאומית הדינמית".

חברת המחקר PitchBook Data פרסמה את מדד 2018 PitchBook, שבדק את הרקע האקדמי של עשרות אלפי יזמים מרחבי העולם שהקימו סטארט אפים וגייסו מימון מקרנות הון סיכון.
המדד, שדירג את האוניברסיטאות בכלל ואת תכניות ה-MBA בפרט, בנושא הצמחת יזמי ומנהלי הייטק, ממצב את אוניברסיטת תל אביב בין 10 האוניברסיטאות המובילות בעולם בהכשרת יזמים (היחידה בעשירייה הראשונה שממוקמת מחוץ לארה"ב) וכ"כ, תכנית ה-MBA של הפקולטה לניהול באוני' תל אביב ממוקמת במקום מכובד, ה-13 בעולם, כשהפעם מי שמובילה את הטבלה היא הרווארד ואחריה סטנפורד ואוני' פנסילבניה.

"אנחנו לא מלמדים יזמות. אני לא מאמין שאני יכול ללמד מישהו להיות יזם - אלא מקנים את הכלים לדעת לנהל נכון את היזמות," אומר פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול באוני' תל אביב. "דבר שבא לידי ביטוי בדירוג הוא העושר של כל מנעד הנושאים שמלמדים בהשכלה הגבוהה, כי לא כל היזמים שלנו באים מהנדסה ומדעי המחשב. שמנו למטרה להנגיש את עולם היזמות לכל קהילת הסטודנטים."

לכתבה בכלכליסט

מתעניינים בלימודים?