דירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול הינה היחידה בארץ שמובילה בדירוגים בינלאומיים

הפקולטה לניהול ע"ש קולר - היחידה בישראל  בדירוג הבינ"ל הגבוה ביותר של eduniversal - לבתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם. הפקולטה לניהול ממשיכה לשמור על מעמדה המוביל, יחד עם בתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם ולקבל שוב את הדירוג הגבוה ביותר -  "חמישה עלים של מצוינות", בדירוג השנתי של eduniversal לשנת 2017, באזור אירו-אסיה. הדירוג הוכרז בטקס חגיגי שנערך בכנס בינלאומי של אדיוניברסל, בתחילת נובמבר 2017.  הפקולטה הינה היחידה בישראל הממשיכה לקבל את ההכרה הבינ"ל הגבוהה ביותר בדירוג, בדגש על איכות ההוראה והמחקר והיותה פקולטה אוניברסלית עם השפעה גלובלית חזקה. הדירוג ממצב את הפקולטה לניהול ע"ש קולר במקום מוביל באזור אירואסיה ובין 30 בתי הספר למנהל עסקים המובילים בעולם, ובכללם, הרווארד, ייל, MIT, קלוג, לונדון ביזנס סקול, אינסיאד, קופנהגן ועוד.

לדברי פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר, "הדירוג הוא ביטוי נוסף להכרה במוניטין הבינ"ל, המציב את הפקולטה בשורה אחת עם צמרת בתי הספר לניהול בעולם. אנו שמים דגש על מצוינות אקדמית בתחומי המחקר וההוראה, בראייה גלובלית של העולם העסקי. זוהי התפיסה המובילה את הפקולטה והיא המפתח להצלחה בלימודים ובעשייה הניהולית. אנו מקנים לסטודנטים שלנו את מיטב התובנות וארגז הכלים הנדרשים לניהול בזירה הבינלאומית הדינמית".

חברת המחקר PitchBook Data פרסמה את מדד 2017 PitchBook, שבדק את הרקע האקדמי של עשרות אלפי יזמים מרחבי העולם שהקימו סטארט אפים וגייסו מימון מקרנות הון סיכון. המדד, שדירג את האוניברסיטאות בכלל ואת תכניות ה-MBA בפרט, בנושא הצמחת יזמי ומנהלי היי-טק ממצב את אוניברסיטת תל אביב במקום ה-9, מבין האוניברסיטאות המובילות בעולם, בהצמחת יזמים בוגרי תואר ראשון שגייסו הון מקרנות הון סיכון. את הדירוג מובילות סטנפורד, ברקלי ו-MIT

בדירוג נוסף, המתייחס להצלחתם של יזמים מקרב מוסמכי תכניותMBA  - תכנית ה-MBA  של הפקולטה לניהול דורגה במקום ה-13 מבין תכניות MBA המובילות בעולם בהצמחת יזמים שגייסו הון מקרנות הון סיכון. תכנית ה- MBA של הפקולטה לניהול באונ' תל אביב מקדימה בדירוג בתי ספר למנהל עסקים באוניברסיטאות מובילות כמו: Oxford  , Cornell ,Duke Michigan , Yale . כמו כן, הפקולטה לניהול מדורגת במקום 8 בהצמחת Unicorns (סטארטאפ ששוויו מוערך ביותר ממיליארד דולר) בזכות חברות כמו, Houzz, IronSource   אותן בוגרנו מובילים. חברות נספות המוזכרות בדירוג, בהן יש לבוגרנו נציגות מרשימה הן: . Stratoscale; BlueVine; Gigya בהחלט הישג מרשים!

לדירוג המלא: http://coller.tau.ac.il/sites/coller.tau.ac.il/files/media_server/Recanati/management/marketing/PitchBook.pdf

לכתבה בדה מרקר: https://www.themarker.com/technation/1.4409788

מתעניינים בלימודים?