תכנית היעוץ האסטרטגי לחברות GBS

לוח זמנים

• נובמבר – דצמבר: השקת הפרויקט
  • ינואר: הצגת "הצעת היעוץ"
  • פברואר/מאי (לפי הפרוייקט): סיום, דיון בהמלצות ומסירה ללקוח של  כל החומרים שנצברו במהלך הפרויקט
  • בין לבין מצגות "אבני דרך" ועדכון שוטף

סודיות

כל הסטודנטים והסגל חתומים על הסכם סודיות.

צוות סטודנטים

כל פרויקט נערך על ידי צוות המונה כ -4 סטודנטים ישראלים וכ-4 סטודנטים זרים (לפי הפרוייקט). הסטודנטים נבחרים בקפידה על פי הישגיהם האקדמיים בכלל, ובקורס מבוא ליעוץ עסקי בפרט, ולאחר ראיון התאמה אישי.

הנחייה מקצועית ותמיכה

הפרויקטים נערכים במסגרת ההתמחות ביעוץ עסקי ב-רקנאטי. כל פרויקט מלווה באופן צמוד על ידי חברי סגל מנוסים ואנשי שטח לרבות בכירים בחברות יעוץ מובילות.

גלובליות

פרוייקטים גלובאליים נעשים עם אוניברסיטאות באופן המאפשר קרבה לשוק המטרה בכל פרויקט ופרויקט.

היקף הפרויקט

מחקר השטח בכל פרויקט כולל ראיונות עומק עם גורמים רלוונטים כמו: מתחרים, ספקים, מובילי דעה. בפרויקט טיפוסי מושקעות בין 1,500-2,500 שעות עבודה.