סטודנטים לתואר שני בעלי רקע ביזמות, סן דייגו, העיר היפה באמריקה, מחכה לכם!

כחלק משיתוף הפעולה של הפקולטה לניהול עם בתי ספר מובילים בעולם למנהל עסקים, אנו שמחים להציע לכם הזדמנות ייחודית להצטרף למשלחת בנושא חדשנות ויזמות בביה"ס למנהל עסקים ראדי בסן דייגו, קליפורניה, בין התאריכים: 24.3.19-30.3.19.

19 נובמבר 2018
משלחת סטודנטים לסן דייגוסן דייגו מחכה לכם - משלחת סטודנטים לתואר שני בנושא חדשנות ויזמות

אנו שמחים להציע לכם, סטודנטים לתואר שני בפקולטה לניהול באוני' תל אביב, הזדמנות ייחודית לייצג את הפקולטה במשלחת בנושא חדשנות ויזמות שתתארח בביה"ס למנהל עסקים ראדי בסן דייגו, קליפורניה בין התאריכים ה-24 במרץ עד ה-30 במרץ, 2019.

חברי המשלחת שיבחרו, ישהו בסן דייגו במשך 7 ימים, במהלכם ישולבו הרצאות בתחום החדשנות והיזמות עם ביקורים בחברות מובילות ומפגשי נטוורקינג. הסטודנטים ייחשפו לחוקרים ואנשי עסקים בינלאומיים, שישתפו מניסיונם בתחום החדשנות והיזמות.

התכנית תתקיים במתכונת של קורס אקדמי שבועי ואינטנסיבי, במהלכו יבצעו הסטודנטים פרויקט יזמי ויציגוהו בפני פאנל שופטים. סטודנטים שישתתפו בקורס ויקבלו ציון עובר, יקבלו 1 י"ס שיוכר להם כקורס בחירה כללי כחלק מהתואר בפקולטה.

הסטודנטים שייבחרו להשתתף במשלחת יקבלו מלגה למימון הוצאותיהם לרבות כרטיס טיסה ושהות.

המשלחת תמנה כ–20-25 סטודנטים לתואר שני מבית הספר ראדי למנהל עסקים בסן דייגו ו20-25 סטודנטים מאוניברסיטאות שונות בישראל, מתוכם, 4 סטודנטים מהפקולטה לניהול ע"ש קולר.

על מנת להגיש מועמדות לייצג את הפקולטה במשלחת, אנא מלאו את הטופס המצורף בלינק (באנגלית), לא יאוחר מה- 25.11.2018.

רשאים להגיש מועמדות:

• סטודנטים מכל התכניות לתואר שני במנהל עסקים בפקולטה לניהול באוני' תל אביב.
  • סטודנטים בעלי רקע בתחום היזמות והחדשנות.
  • סטודנטים שסיימו לפחות סמסטר אחד בפקולטה (בעת הגשת המועמדות).
  • סטודנטים בעלי ממוצע ציונים 80 ומעלה.
  • דוברי אנגלית ברמה גבוהה.

המועמדים ימוינו על פי הקריטריונים הבאים:

ממוצע ציונים; מספר הקורסים שבצעו בפקולטה (עדיפות לסטודנטים מתקדמים); ניסיון תעסוקתי (עדיפות לבעלי ניסיון בתחום היזמות); תוכן החיבור האישי; תוכן הסרטון; רמת האנגלית.

לתמונות וחוויות המשלחת של שנה שעברה

לסילבוס הקורס