ברכות לרופאים שסיימו את לימודי ה-MBA בניהול מערכות בריאות

בין המברכים בטקס סיום התואר היו: פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול באוני' ת"א, פרופ' שרון טוקר, ראש ההתמחות בניהול מערכות בריאות ופרופ' רוני גמזו, מנכ"ל איכילוב - המרכז הרפואי ת״א, המנהל האקדמי של התכנית.

10 אפריל 2019
ברכות לרופאים שסיימו את לימודי ה-MBA בניהול מערכות בריאות

מערכת הבריאות בישראל מאופיינת בחדשנות, מורכבות ושינויים מהירים. כיום, מקצוענות בתחומי הטיפול הרפואי השונים אינה מבטיחה הצלחה כמנהלים בהתמודדות עם האתגרים המשתנים והמורכבים במערכת הבריאות של המאה ה-21.

ניהול הארגונים והמנגנונים השונים במערכת הבריאות, החל מניהול מרפאה וכלה בניהול בית חולים או קופת חולים, מצריך הכשרה מקצועית עדכנית ומתקדמת בניהול כתנאי להצלחה בתפקיד.

בשבוע שעבר התקיים טקס מרגש, בו הוענקו תעודות למוסמכי MBA במנהל מערכות בריאות. ההתמחות בניהול מערכות בריאות בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב מעניקה לרופאים ידע כללי בתחומי הניהול ובמקביל, הם רוכשים כלים שיסייעו להם להתמודד עם האתגרים הייחודיים בתחום הבריאות.
בין המברכים בטקס סיום התואר: פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול באוני' ת"א, פרופ' קובי גלזר, ראש ההתמחות היוצא, פרופ' שרון טוקר, ראש ההתמחות בניהול מערכות בריאות, הנכנסת ופרופ' רוני גמזו, מנכ"ל איכילוב - המרכז הרפואי ת״א, המנהל האקדמי של התכנית.

פרופ' טוקר הציגה את ממצאי המחקר שלה, העוסק בלחץ ושחיקה במערכת הבריאות בישראל ופרופ' רוני גמזו הדגיש, בהרצאתו בפני הבוגרים הטריים, את חשיבות רכישת הכלים ויכולות ניהול של מערכות מורכבות כמו בתי חולים וכ"כ, הצורך של מנהלים להבין בתחומים שונים כמו כספים, תפעול, משאבי אנוש וכד'. נציגת בוגרי התכנית, ד"ר ורד נחמיאס-פרידלר, סיפרה בטקס שלמרות העומס הלימודי, שמתחרש במקביל לעבודה השוטפת בבית החולים ולחיי המשפחה, הלימודים היוו אתגר משתלם המעניק מבט רחב ומעמיק על תחום הניהול בנוסף לרכישת כלים וצורות חשיבה חדשות.

מגיע כבוד גדול לכל הרופאים המנהלים שלנו – גאים בכם!

לפרטים על התמחות ה-MBA בניהול מערכות בריאות בפקולטה לניהול באוני' ת"א>>