סטודנטים לתואר שני בעלי רקע ביזמות, סן דייגו, העיר היפה באמריקה, מחכה לכם!

26 אוקטובר 2017
משלחת סטודנטים לסן דייגוסן דייגו מחכה לכם - משלחת סטודנטים לתואר שני בנושא חדשנות ויזמות

סטודנטים יקרים שלום,

כחלק משיתוף הפעולה של הפקולטה עם בתי ספר מובילים בעולם למנהל עסקים, אנו שמחים להציע לכם הזדמנות ייחודית לייצג את הפקולטה לניהול על שם קולר, במשלחת בנושא חדשנות ויזמות.

המשלחת תתארח בביה"ס למנהל עסקים ראדי בסן דייגו, קליפורניה בין התאריכים ה-25 במרץ עד ה-31 במרץ, 2018 (שימו לב - עשויים להיות שינויים קלים בתאריכים).

חברי המשלחת שיבחרו, ישהו בסן דייגו במשך 7 ימים, במהלכם ישולבו הרצאות בתחום החדשנות והיזמות עם ביקורים בחברות מובילות ומפגשי נטוורקינג. הסטודנטים ייחשפו לחוקרים ואנשי עסקים בינלאומיים, שישתפו מניסיונם בתחום החדשנות והיזמות.

התכנית תתקיים במתכונת של קורס אקדמי שבועי ואינטנסיבי במהלכו יבצעו הסטודנטים פרויקט יזמי ויציגו בפני פאנל שופטים. סטודנטים שישתתפו בקורס ויקבלו ציון עובר, יקבלו 1 י"ס שיוכר להם כקורס בחירה כללי כחלק מהתואר בפקולטה.

הסטודנטים שייבחרו להשתתף במשלחת יקבלו מלגה למימון הוצאותיהם לרבות כרטיס טיסה ושהות.

המשלחת תמנה כ–20-25 סטודנטים לתואר שני מבית הספר ראדי למנהל עסקים בסן דייגו ו20-25 סטודנטים מאוניברסיטאות שונות בישראל, מתוכם 4 סטודנטים מקולר.

על מנת להגיש מועמדות לייצג את הפקולטה במשלחת, אנא מלאו את הטופס המצורף בלינק (באנגלית), לא יאוחר מה-28.10.2017.

רשאים להגיש מועמדות:

• סטודנטים מכל התכניות לתואר שני במנהל עסקים ברקנאטי, הפקולטה לניהול.
  • סטודנטים בעלי ממוצע ציונים 80 ומעלה.
  • סטודנטים בעלי רקע בתחום היזמות והחדשנות.
  • דוברי אנגלית ברמה גבוהה.

למידע נוסף על המרכז ובית הספר ראדי: http://rady.ucsd.edu/usic/

לפרטים ומידע נוסף נא פנו להילה רחמני: hilara@tauex.tau.ac.il