הפקולטה לניהול ע"ש קולר, אוניברסיטת תל אביב, מציעה תמיכה בחברות בעוטף ישראל

כמאה אנשי מקצוע שמתמחים במגוון תחומי ידע בטיפול
בהיבטים שונים של ניהול משבר מתנדבים לסייע לעסקים.

אנא הפיצו בקרב מנכ"לים, יו״ר, דירקטוריונים ,בעלי המניות של עסקים מעוטף ישראל.

מנהלי חברות וקולגות עסקיים מעוטף ישראל (דרום וצפון) יקרים.

השבר האישי הוא עצום ויחד עם זה, אתם מנהיגים ומובילים חברות עם אתגר לא יתואר.
עובדים או בני משפחותיהם שנפגעו בצורה כזו או אחרת, לקוחות שחוששים ומהססים בהזמנות, נזקים במפעלים או בשרשראות האספקה, קושי לגייס עובדים, התחייבויות שעומדות,  ועוד ועוד. ואולי הקושי הגדול - חוסר בטחון וחוסר וודאות בכל הרמות, של עובדים, לקוחות, בעלי מניות ושל כולנו.

חשבנו שהמעט שאנחנו, אנשי הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב והשותפים שלנו, יכולים לעשות הוא לנסות לעזור מקצועית בהיבטים שונים של ניהול המשבר ברמות שונות, ניהול הסיכונים, פיתוח עסקי ובניית הדרך החדשה,  קרן האור וההזדמנות לבניית העתיד.

אנחנו, כמאה אנשי מקצוע עם יכולות מקצועיות בתחומים שונים, בעלי ניסיון עסקי וכלים אקדמאיים, נשמח לעזור לכם: מנכ"לים, יו״ר , דירקטוריונים או בעלי המניות, בהתנדבות כמובן, בליווי, ייעוץ, הרצאות, סדנאות, או כל דרך שתתאים לכם.

עומד לרשותכם מגוון עצום של תחומי ידע, ביניהם:

אסטרטגיה ופתוח עסקי: תוכניות מפנה ממשבר לצמיחה, תהליך הגדרה ובניית היתרון התחרותי, יזמות, חדשנות, פתוח שווקים חדשים, מנהיגות אסטרטגית, ועוד.

כלכלה / פיננסים מימון ובנקאות: ניהול סיכונים, ניהול משברים פיננסיים, ניהול תקציבים ותזרים מזומנים, הערכות שווי, גיוס הון ממשקיעים, עבודה מול בנקים, הסדרי חוב, הלוואות, מיחזור הלוואות, ייעוץ משכנתאות, מימון לעסקים, ניהול הנה"ח, ועוד.

ניהול במשבר: בניית חוסן ארגוני, אישי וצוותי, הקמת מערכי חוסן והתמודדות עם סטרס, ניהול רגשות, פיתוח מנהלות ומנהלים, קבלת עצמי והאחר בעת משבר, תפקוד באבל, בינוי מחודש של צוותים ותהליכים לאחר משבר, התמודדות עם לחץ ואי וודאות , ועוד.

ניהול ואבטחת מידע: נהלי חירום, סייבר והמשכיות עסקית, טרנספורמציה דיגיטלית, שיפור תהליכים, תכנון ובקרה, איסוף מידע, מסדי נתונים, ניתוח מידע, ארגון וטיוב מסדי נתונים, דאטה סיינס/בינה מלאכותית ועוד.

שיווק ומכירות: שיווק בינלאומי, מיתוג ושיווק, פיתוח יזמות, הגעה לשווקים חדשים, בניית תוכניות שיווק ומכירות, מערכי גיימיפיקציה להנעת לקוחות, הפקת סרטוני תדמית, ועוד.

ניהול תפעול ושרשראות אספקה: אסטרטגית ניהול התפעול, שיפור תהליכים, לוגיסטיקה, ניהול שרשראות אספקה, מחסנים קדמיים בחו"ל ועוד.

רגולציה ויעוץ משפטי: בכל התחומים.

סוגיות שונות: ניהול משא ומתן, פתרון בעיות, ייצוג בפני רשויות, התאמת תהליכי עבודה ותהליכי ניהול למצבים משתנים, ניהול קהילות עובדים מגוונות, ניהול סיכוני אקלים וסביבה, ESG, סחר בפחמן ועוד.

פשוט התקשרו אלינו ונתאם שיחה או פגישה ראשונית, נעזור  להגדיר ולגבש את הצורך וניצור התאמה עם אנשי המקצוע שמתאימים לעזור לכם.

שלכם,

פרופ׳ דן עמירם