Accelerating Innovation in a Hyperconnected World

15 בספטמבר 2013, 16:00 - 20:20
בניין רקנאטי, אולם ליאון
Accelerating Innovation in a Hyperconnected World

חדשנות מואצת בעולם היפר מחובר - Accelerating Innovation in a Hyper Connected World

עם טום לייטון, פרופ' ב-MIT, יזם ומנכ"ל אקמאי Tom Leighton, Co-founder and CEO, Akamai Technologies

מה התחומים החמים בתחום ה"ביג דטה", מי השחקנים היום, ומה ההזדמנויות המתפתחות בשווקים אלה?

פורום MIT מזמין את חברי הסגל, הסטודנטים והבוגרים ברקנאטי לפגוש את יזם ומנכ"ל אקמאי (שווי שוק 8+ מיליארד ד'), טום לייטון, ועוד יזמים, מנהלים ומשקיעים בתחום ה"חם" הזה.

היכולת לעבד כמויות ענק של נתונים מאפשרת לנו לעשות דברים שהיו בגדר חלום רחוק רק לפני עשור.

חברות מוצרי צריכה בונות את המהלכים השיווקיים שלהן בעזרת ניתוח מושכל של נתונים מפורטים; חברות גדולות מנתחות את הסביבה העסקית והתחרותית שלהן בהתבסס על מאסות של נתונים שקודם לא ידעו מה לעשות בהם; חברות ענק, המשרתות מספרים גדלים והולכים של לקוחות, חברות תשתית דוגמת מפעילים סלולריים, בנקים, גופי השקעה, גופים ממשלתיים ואחרים, עושים שימוש בטכנולוגיות מבוססות "ביג דטה" על מנת לחזות תקלות ולמנוע אותן, לטייב ביצועים ולתכנן שירותים חדשים. התחום החדש מחייב התארגנות מיוחדת בתחום אבטחת המידע, וגם תחום זה מציע הזדמנויות ליזמים.

הכנס, בשפה האנגלית, יתקיים ביום ראשון, 15.9.13, 16:00-20:30, באולם ליאון, בניין רקנאטי.

העלות לסטודנטים ברקנאטי תעמוד על 50 ש"ח (300 ש"ח ביום המפגש), בלינק הבא: www.entersymposium.com/mit-forum/bigdata_student