מגמות בפודטק - חלבונים אלטרנטיביים

שמחים להזמין אתכם ללמוד מהמומחים על עולם טכנולוגיות המזון (Food Tech)

 ועל המסלול הזה בתחרות הסטרטאפים השנתי של קולר! 

14 בפברואר 2021, 19:30 
ZOOM 
דוברי הכנס וחסויות

אחד התחומים המבטיחים ביותר, החלבונים האלטרנטיביים, מתמקד בייצור טכנולוגיות חדשות לפיתוח מוצרים זהים
למוצרים מהחי ללא שימוש בבעלי חיים, באמצעות טכנולוגיות כמו בשר מתורבת, חלבונים מהצומח ופרמנטציה.

תחום זה פורץ דרך מבחינה כלכלית ומוערך לחלוש על 10% מתעשיית הבשר בעשור הקרוב.

אנו שמחים להזמינכם להרצאה מרתקת של פרופ' עודד שוסיוב, פרופ' מן המניין מאוניברסיטה העברית ויזם סדרתי, 
ולאחריה פאנל מרתק עם הגב' אילנית קבסה כהן, מומחית בתחום ה Food Tech, על המגמות בתחום.
מנחה השיחה - ניר גולדשטיין, מנכ"ל GFI ישראל.

​משתתפי הפאנל:

פרופ' עודד שוסיוב. חבר סגל באוניברסיטה העברית בירושלים. פרופ' שוסיוב חיבר וכתב יחד יותר מ -300 פרסומים
מדעיים והוא הממציא או שותף לכ 94 פטנטים. הוא דובר TED, שיחתו תורגמה ל -21 שפות עם יותר מ -1.8 מיליון צפיות.
מחקריו של פרופ' שוסייוב עוסקים בהנדסת חלבונים וביולוגיה מולקולרית צמחית וננו-ביו-טכנולוגיה. הקבוצה שלו מתמקדת
בחומרים ננו-קומפוזיטיים בהשראת ביו.

אילנית קבסה כהן.  יו"ר מסלול פודטק בתחרות קולר מומחית בתחום ה Food Tech ושחקנית פעילה בסצנת VC
העולמית Agri-FoodTec.
בין תפקידיה ניתן למצוא Head Dole Ventures, ראש היחידה לחדשנות ועסקים דיגיטליים, נסטלה וראש מוקד החדשנות
הפתוח של נסטלה בישראל.

ניר גולדשטיין. ניר גולדשטיין מוביל את עבודתו של GFI בישראל. GFI מתמקד בהאצת המחקר, הפיתוח והחדירה של
טכנולוגיות חלבון ​אלטרנטיביות לשווקים גלובליים. לפני GFI עבד ניר כיועץ ניהול לחברות סטארט-אפ, משקיעים, יצרני מזון ועמותות.

 

האירוע מתקיים בעברית!

 

להרשמה:

https://www.eventbrite.com/e/140122842193

מגמות בפודטק - חלבונים אלטרנטיביים (שיחה ופאנל)‎ (facebook.com)

 

לפרטים אודות כללי התחרות, מסלולים, זכאות ועוד ביקרו באתר

www.collercompetition.com

 

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של תחרות הסטארטאפים של קולר

https://www.facebook.com/groups/635957276611778/

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>