מועדון שוק ההון בפקולטה לניהול חוגג סוף שנה

חברי מועדון שוק ההון של הפקולטה לניהול חגגו סיום שנת פעילות מוצלחת באירוע חגיגי

26 יוני 2017
מועדון שוק ההון בפקולטה לניהול חוגג סוף שנה

חברי מועדון שוק ההון של הפקולטה לניהול סיכמו שנת פעילות במפגש קיצי על הבר בקמפוס אוניברסיטת תל אביב. מועדון שוק ההון הוקם בתחילת השנה כיוזמה של סטודנטים לתואר ראשון בחוג לחשבונאות בפקולטה לניהול. המועדון הציע, במסגרת פעילותו, קורס מקצועי בהובלת האקדמיה לפיננסים של BDO ומספר הרצאות אורח מרתקות, שחלקן חשפו סודות על מה שמתרחש מאחורי הקלעים בשוק ההון.

פרופ' ליאו ליידרמן, אונ' תל אביב ובנק הפועלים ורו"ח בני איל, שותף וסגן יו"ר קבוצת אינפיניטי-אילים, התארחו באירוע הסיום. פרופ' ליידרמן הרצה על השווקים הפיננסים על רקע משבר הגלובליזציה ובוגר הפקולטה, רו"ח בני איל, שיתף בסיפורו האישי על הקמת בית ההשקעות וההתמודדות עם שוק ההון בישראל וזכה לפניות רבות מקהל האירוע בסוף הערב.

תודה מיוחדת לעומר עשהאל, נדב הויזנר ואמיר דוידוביץ, סטודנטים בחוג לחשבונאות בפקולטה לניהול, על היוזמה והובלת המועדון, שצבר התעניינות מרובה לאורך הפעילות השנה. נשתמע בשנת הלימודים הבאה עם עוד בורסה, מניות, אג"חים וכל מה שזז בשוק ההון - כשהמועדון ימשיך פעילותו בשנתו השנייה.

לצפייה בתמונות מהאירוע