SICC - התחרות הבינלאומית לניתוח אירועים אסטרטגיים

22 במאי 2013, 17:00
בניין רקנאטי ,אולם ליאון
SICC - התחרות הבינלאומית לניתוח אירועים אסטרטגיים

במסגרת התחרות נכתב אירוע אסטרטגי על חברה ישראלית הפועלת בשווקים גלובליים. שם החברה ייחשף סמוך לאירוע.

12  קבוצות של תלמידי MBA - תשע קבוצות מבתי ספר למנהע"ס מרחבי העולם ( ביו המשתתפים UCLA,YALE  מארה"ב, CAMBRIDGE מאנגליה, HKUST מהונג-קונג ואחרים) , ושלוש קבוצות מאוניברסיטאות מובילות בארץ: טכניון, ירושלים, ותל-אביב מתחרים בניתוח האירוע.

לשלב הגמר עולות שלוש קבוצות המציגות את הניתוח בפני קהל מוזמן של כ 150 מנהלים בכירים.

חבר השופטים יכלול חברי סגל מהאוניברסיטאות המשתתפות, ושופטים מהמגזר העסקי בראשות יו"ר בנק הפועלים- יאיר סרוסי.

פרטים נוספים על התחרות והאירועים של השנים האחרונות נמצאים באתר:  http://recanati.tau.ac.il/Eng/case-competition

ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום אולם מחייבת רישום מראש.

לפרטים והרשמה   לחץ כאן