אירוע מועדון הנדל"ן

ב- ZOOM בשעה 18:00

15 בנובמבר 2020, 18:00 - 20:00

אירוע מועדון הנדל"ן

מועדון הנדל"ן Coller-Alrov Real Estate Club מזמין אתכם ואתכן לאירוע פתיחת שנה ייחודי!!

בהשתתפות: פרופ' Dan Amiram, סגן דקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר אוניברסיטת תל אביב , פרופ' Danny Ben-Shahar, ראש Alrov Institute וגולת הכותרת: מר הדר גולדמן, יזם נדל"ן ומשקיע בתכנית "הכרישים".

לאחר המשבר הפיננסי ב-2008, הדר זיהה הזדמנות ייחודית בשוק הנדל"ן האמריקאי, וכיום נחשב לאחד היזמים הישראליים המצליחים בתחום. להדר מספר חברות הפועלות לשילוב עולם ההייטק החדשני בעולם הנדל"ן המסורתי. ב-2018 היווה "כריש" בפאנל תוכנית הטלוויזיה הכרישים.

בנוסף, באירוע תוכלו לשמוע על כל הפעילויות שתכננו בעבורכם\ן השנה: השקת קורס "השקעות ויזמות הנדל"ן" בשיתוף Propdo, הרצאות האורח הייחודיות ועוד.

מס' המקומות מוגבל, שריינו מקום בהקדם! - https://did.li/Oyy5q קישור לאירוע ישלח בהמשך!