להפוך מסטודנט ליזם נדל"ן

להפוך מסטודנט- ליזם נדל"ן.

אנו גאים להכריז לראשונה על הקמתו של מועדון הנדל"ן באוניברסיטת תל אביב.

מועדון הנדל"ן ליזמות הוקם כדי לתת לכם בית לביטוי ומימוש חשיבה יזמית וביסוס קשרי עבודה שיהוו חלק בלתי נפרד מכניסתכם לתעשיית הנדל"ן.

שיתוף הפעולה עם הקהילה העסקית במסגרת המועדון יאפשר לכם להציץ אל תוך הקרביים של תעשיית הנדל"ן, לשמוע את הסיפורים הנלחשים מאחורי הקלעים ולבסס את עצמכם בנקודת מפגש משמעותית לעתידכם המקצועי.

חברי מועדון הנדל"ן מוזמנים בכל שנה ל- 4 מפגשים ושני סיורים מעשיים מרתקים ובלתי אמצעיים עם אישים בולטים בעולם הנדל"ן הישראלי והבינלאומי.

האם אני יכול להירשם למועדון ?

הכניסה למועדון מוגבלת ל- 15 חברים בלבד, שייהנו מהטבות בלעדיות:

התחרות על מלגת התמחות מלאה בניו יורק, במשרדי חברת הנדל"ן HAP INVESTMETNS\

כניסה חינם לכנס הנדל"ן השנתי של גלובס.

ההשתתפות בסיורים הינה הטבה בלעדית לחברי מועדון הנדל"ן.

ההרשמה למועדון הינה עבור סטודנטים לתואר השני אשר לוקחים קורסי נדל"ן במסגרת לימודיהם.

לנרשמים לחברות במועדון הנדל"ן ההשתתפות בערב הפתיחה הינה חובה.

להרשמה לחברות במועדון הנדל"ן לחץ כאן.

לצפייה בהזמנה ופרטים נוספים לחץ כאן.

האם אני יכול להשתתף בהרצאות?

בוודאי! במסגרת מועדון הנדל"ן נקיים שתי הרצאות מרתקות בכל סמסטר אשר תועברנה על ידי בכירים בשוק הנדל"ן, הכניסה אליהן היא חופשית ופתוחה לקהל הרחב, אך מותנית ברישום מראש.

ההרצאות תתפרסמנה באתר מכון אלרוב לחקר הנדל"ן וכן תופצנה במסגרת הפרסומים של הפקולטה לניהול.

ההרצאה הקרובה תינתן במסגרת ערב פתיחת מועדון הנדל"ן. ערב הפתיחה יתקיים ביום 7 לדצמבר בין השעות 17:00-19:00 באולם ליאון, רקנאטי.

להרשמה לערב הפתיחה לחץ כאן.

נשמח לראותכם!

07 בדצמבר 2014, 17:00