יום הסטודנט

23 במאי 2013, 12:00
ברחבי הקמפוס
יום הסטודנט

פסטיבל הסטודנטים הגדול בארץ מגיע לאוניברסיטת תל-אביב בשיתוף האוניברסיטה הפתוחה. יותר מ-20 הרכבי מוזיקה ביום אחד: יום חמישי, 23.5.2013, החל מהשעה 12:00 במספר במות ברחבי הקמפוס.

על הבמה המרכזית

הדג נחש - 12:00, מרסדס בנד - 15:00, שלומי שבת - 17:00, עברי לידר - 19:00, שלום חנוך - 21:30, ירמן קפלן - 23:00

על הבמה הקטנה

אגודת הסטודנטים בשיתוף פעולה עם "סמול במה" ותוכנית הרדיו "קול הסטודנטים" ברדיו כותרת 106FM, טיפחו להקות מובילות של סטודנטים בשנה האחרונה.

על הבמה האלטרנטיבית

אבישי אפרת וה-1840, sawyer, לירון עמרם והפנתרים, יוהנה מנחם ו-Sun Tailor, כלבי רוח, Benedikt, ועדת חריגים, Buttering trio, טייני פינגרז, Tatran וסודה פאבריק.

פעילויות נוספות:

מתחם הספורט - משחקי שחמט, סנוקר וטניס שולחן; מתחם סלסה; מתחם סרטים;  הרצאות קצרות במגוון תחומים (כ-20 דקות כל הרצאה); בזאר; מסיבת אוזניות.

כניסה:

סטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב ועובדים: כניסה חופשית בהצגת תעודה