מתי לאחרונה נפגשתם עם שורה של יזמים מצליחים מתחומים שונים ומגוונים שבנו את עצמם מאפס כנגד כל הסיכויים?

ארגון הבוגרים של הפקולטה לניהול מזמין אתכם לסיור לימודי ייחודי לגלות את מאחורי הקלעים של עולם היזמות והנטוורקינג בצפון.

18 ביולי 2018, 8:00 - 20:00
יציאה משער 4, אוניברסיטת תל אביב

אנו ממשיכים בסדרת הסיורים הלימודיים שמפגישים אותנו עם בוגרי הפקולטה, והפעם הנכם מוזמנים לסיור שיקח אותנו לאזור יקנעם.

מה בתכנית:

• נתחיל את הסיור עם ביקור ב- Lumenis לפגוש את המנכ"לית ציפי עוזר-ערמון, בוגרת הפקולטה שכבר בגיל תשע התחילה מיזם בתחום האופנה בעסק המשפחתי.
  • נמשיך עם משה זמטר שנמלט עם משפחתו מגרמניה הנאצית כילד, שאוסף מקלות וצדפים ברחוב ובונה מהם מיניאטורות שמוצגות במוזיאון יחודי מצליח שצולם ופורסם ברחבי העולם. תנו לו קליפת פיסטוק ותקבלו זמרת אופרה או חכי"ם במליאת הכנסת. זמטר, צעיר בן 95 עם ההומור נפלא ודמיון הפורה האלה יוצר עולם קטן ענק, סצנות וחללים שלמים מיניאטורים מלאים בפרטים.

• רעבים? את ארוחת הצהריים נבשל עם דר' למיקרוביולוגיה נוף עתאמנה, שהחליטה לשנות כיוון של 1800 מעולם המחקר לעולם הקולינריה, וזכתה בתכנית מאסטר שף.

• נעלה לנופים הגליליים של הישוב הקהילתי שכניה, שם נכיר את גיא בן צבי בוגר הפקולטה, מנכ"ל ויועץ מדעי של אומגה 3 גליל. נשמע על הדרך שעשה כיזם עיסקי "מהייטק לבריאות, מלייזרים לשמן הדגים". בן צבי, בעברו טייס בחיל אוויר, יזם, מנהל פיתוח ומנכ"ל בחברות טכנולוגיה והייטק. הקים את פיקסר טכנולוגי שנמכרה לחברת קארל צייס ענקית האופטיקה הגרמנית.

• נסיים בנופים הקסומים של העמק עם המדריך שלנו יואב אבניאון, בוגר הפקולטה

הסיור מיועד לקבוצה מצומצמת של 35 עד 45 איש, בוגרי הפקולטה ותלמידי תואר שני.
הסיור כולל אוטובוס ממוזג ומפואר, מדריך טיולים צמוד, חובש חמוש וארוחת צהריים.

מהרו להירשם! מס' המקומות מוגבל. להרשמה לסיור לחצו כאן

• יתכנו שינויים בתכנית. הסיור מותנה במס' משתתפים ובתנאי מזג האויר