שוק ההון, נחלאות ומה שביניהם: סיור לימודי של ארגון הבוגרים לירושלים

13 בדצמבר 2017, 9:00 - 20:00
יציאה משער 4, אוניברסיטת תל אביב
שוק ההון, נחלאות ומה שביניהם: סיור לימודי של ארגון הבוגרים לירושלים

אנו ממשיכים בסדרת הסיורים הלימודיים שמפגישים אותנו עם בוגרי הפקולטה, והפעם הנכם מוזמנים לסיור שיקח אותנו לירושלים.

מה בתכנית:

נתחיל את הסיור במפגש עם פיונה דרמון* ((KR-2005 שותפה ומנכ"לית תפעול בקרן הון סיכון JVP, מהנשים הבכירות ביותר בתעשיית ההון סיכון הישראלית.

משם נגיע ל"סדנת שוק מחנה יהודה" עם השף יובל אטיאס, ממנו נלמד על בישול ירושלמי עסלי עם דגש על בישול נכון, ללא שימוש באבקות, נשתמש בחומרי גלם טריים עונתיים ונאכל מפרי ידינו.

לסיום, נסייר בשכונות הקסומות והציוריות שבמרכז העיר החדשה המכונות "נחלאות" ונחזה בחנוכיות הדולקות בחלונות הבתים.

הסיור כולל אוטובוס ממוזג ומפואר, מדריך טיולים צמוד, חובש חמוש וארוחת צהריים.

מהרו להירשם! מס' המקומות מוגבל. להרשמה לסיור לחצו כאן

• יתכנו שינויים בתכנית. הסיור מותנה במס' משתתפים ובתנאי מזג האויר

פיונה מ. דרמון, שותפה ומנכ"לית תפעול של קרן הון סיכון JVP (ירושלים). פיונה מפקחת על הפעילות השוטפת של הקרן, תוך אחריות להגדרת האסטרטגיה שלה, והובלה לגיוס של מספר רב של קרנות שאיפשרו ל- JVP להמשיך ולטפח חברות טכנולוגיה ברמה עולמית. פיונה, בעלת ניסיון של קרוב ל – 20 שנה בהון סיכון, השקעות, תכנון אסטרטגי וגיוס הון בחברות ציבוריות ופרטיות, שמשה בעברה במגוון תפקידי הנהלה בתאגיד ההשקעות הישראלי כור תעשיות, וכן שימשה כחברה מייסדת של קרן ההון הישראלית התאגידית הראשונה - כור הון סיכון.