אודות התכנית

תכנית ה-  Executive MBA של רקנאטי, המותאמת למנהלים, בולטת בעומק החיבור שלה אל המציאות המורכבת של עולם העסקים, בהיקפה, בתובענותה, באיכות המנהלים הלומדים בה ובאיכות המרצים המלמדים בה.

מטרת התכנית, המותאמת לצרכיהם של מנהלים, להכינם לתפקידי ניהול בכירים, להכשירם כמנהיגים עסקיים ולהעניק להם עומק מקצועי לצד עומק תיאורטי.

המנהלים הלומדים בתכנית נהנים, בזכות הניסיון המשמעותי הנוכח בכיתה, מהעשרה והפריה הדדית ויוצרים רשת קשרים עניפה, מגוונת ומשמעותית, שתלווה אותם בהמשך הקריירה שלהם.

תכנית הלימודים המקיפה והחדשנית,  ומטרתה לסנכרן באופן מתמיד בין האקדמיה, התיאוריה והפרקטיקה  ולהעניק למנהלים כלים שישרתו אותם גם בתפקידיהם בעתיד.

התכנית מעמידה דרישות אקדמיות גבוהות ובה בעת מסייעת למנהלים המשתתפים ומספקת להם תמיכה אקדמית ולוגיסטית מקיפה באמצעות סגל התוכנית.

מדי שנה נפתחת כיתה חדשה של התכנית. התכנית שאורכת כ- 22 חודשים, נפתחת בשבוע לימודים אינטנסיבי. בהמשך, נערכים הלימודים בימי ראשון מהצהריים ובימי שישי.

התכנית הינה המובילה והוותיקה מבין תכניות התואר השני במנהל עסקים למנהלים בארץ ומעניקה עם סיום הלימודים, תואר מוסמך אוניברסיטה במנהל עסקים MBA, המוכר בארץ ובעולם.

צור קשר

גודל קובץ מירבי: 2 MB
סיומות קובץ מותרות: pdf doc docx ppt pptx
To prevent automated spam submissions leave this field empty.