אודות הפקולטה לניהול

ללמוד בפקולטה לניהול היא חוויה שלא דומה לשום דבר אחר. הפקולטה מעניקה דגש רב לחווית הלימודים ומקיימת מגוון רחב של אירועים חברתיים, אקדמיים ואחרים שיוצרים הווי מיוחד ושונה בקמפוס. המטרה היא לאפשר לכל סטודנט לבטא את עצמו ולמצוא פעילויות הקרובות ללבו, ליזום, לפעול, לחוות, ליהנות ולהגשים יחד עם סטודנטים נוספים ולמצות את המיטב מתקופת הלימודים בפקולטה.

החזון שלנו הוא להרחיב את גבולות הידע והמחקר במגוון התחומים בעולם הניהול לצד הקניית ערכי ליבה של יזמות, חדשנות והוראה איכותית ועדכנית המכוונת לפיתוח האישי, המקצועי והאקדמי של תלמידינו ובוגרנו.

כמה עובדות שכדאי לדעת עלינו

• לומדים אצלנו כ-2,800  סטודנטים במגוון תחומי התמחות
  • סגל הפקולטה מונה כ-60 חוקרים בכירים ועוד 200 מרצים משדרת הניהול הבכירה בישראל
  • לסטודנטים שלנו פתוחה אפשרות ללמוד סמסטר בחו"ל ב- 100 אוניברסיטאות מובילות בעולם
  • הפקולטה הראשונה בישראל הנושאת תו תקן בינלאומי של איכות ומצוינות (AACSB) מבין בתי  הספר למנהל עסקים.
  • אנחנו זוכים מדי שנה  ל- 5 עלי הצטיינות בדירוג Eduniversal. זהו הדירוג הגבוה ביותר, הקובע כי הפקולטה היא בעלת "השפעה בינלאומית חזקה", בדומה לאוניברסיטאות מובילות בעולם כגון הרווארד, ייל, MIT, INSEAD ו-LBS
  • אנחנו מדורגים במקום 13 ברשימת תכניות ה-MBA המובילות בעולם בהצמחת יזמים ובמקום ה-9 בבוגרים שהצמיחו חברות UNICORN - סטארט-אפ ששווי השוק שלו מעל מיליארד דולר
  • לאורך השנים הכשרנו למעלה מ-28,000 בוגרים המאיישים את שדרת הניהול הבכירה של המשק הישראלי ויוצרים את רשת הבוגרים הגדולה בישראל.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.