הפקולטה לניהול המובילה בישראל

החזון שלנו הוא להרחיב את גבולות הידע והמחקר בתחומי עולם הניהול לצד הקניית ערכי ליבה של יזמות, חדשנות והוראה איכותית ועדכנית המכוונת לפיתוח האישי, המקצועי והאקדמי של תלמידיה

הפקולטה לניהול ע"ש קולר, ובליבה בית הספר למוסמכים במנהל עסקים ע"ש ליאון רקנאטי, היא המוסד המוביל בישראל במחקר והוראה בתחום הניהול ונמנה בין בתי הספר למנהל עסקים המובילים בעולם במגוון רחב של מדדים, לרבות היקפו ואיכותו של המחקר האקדמי והישגיה בהצמחת יזמים.

מיקומה של הפקולטה, ליבת הסטארט-אפ בישראל, מעניק לו את אווירת התעוזה והיצירתיות של עולם הניהול העכשווי לצד נגישות גלובלית ורובד בינלאומי בולט.

הפקולטה מקיימת דיאלוג רציף עם העולם העסקי בארץ ובחו"ל ומציעה תכניות לימודים והעשרה לבוגריה כמו גם למנהלים מובילים בתחומי ניהול רבים ומגוונים, תוך מתן שירות אישי ואיכותי לכל אחד ואחת מתלמידיה.

כמה עובדות שכדאי לדעת עלינו

• לומדים אצלנו מעל ל-3,500 סטודנטים במגוון תחומי התמחות.
  • סגל הפקולטה מונה כ-66 חוקרים בכירים ועוד 300 מרצים משדרת הניהול הבכירה בישראל.
  • לסטודנטים שלנו פתוחה אפשרות ללמוד סמסטר בחו"ל ב- 100 אוניברסיטאות מובילות בעולם.
  • הפקולטה היא הראשונה בישראל הנושאת תו תקן בינלאומי של איכות ומצוינות בבתי ספר למנהל עסקים (AACSB).
  • זכינו ל- 5 עלים בדירוג Eduniversal, הדירוג הגבוה ביותר, הקובע כי הפקולטה היא בעלת "השפעה בינלאומית חזקה", בדומה לאוניברסיטאות מובילות בעולם כגון הרווארד, ייל, MIT, INSEAD ו-KBS
  • אנחנו מדורגים במדד PITCHBOOK 2021 במקום 8 מתוך 50 האוניברסיטאות המובילות בעולם במספר בוגריהן היזמים.
  • מדד PITCHBOOK 2021 דירג גם את תכנית ה-MBA את הפקולטה במקום ה-13 בעולם בהצמחת יזמים שגייסו הון לחברות שהקימו.
  • מדד PITCHBOOK 2021 דירג את תוכנית ה-MBA של הפקולטה במקום ה-14 בעולם בעולם במספר הנשים היזמיות שהקימו חברות וגייסו עבורן הון.
  • לאורך השנים הכשרנו למעלה מ-30,000 בוגרים המאיישים את שדרת הניהול הבכירה של המשק הישראלי ויוצרים את רשת הבוגרים הגדולה בישראל.