SIMULATE YOUR FUTURE

01 באפריל 2019, 18:45
TAU VENTURES חיים לבנון 30 תל אביב
SIMULATE YOUR FUTURE

תהיתם פעם האם soft skills הן דבר מולד או נרכש? אולי שילוב?
הייתם רוצים שתהיה לכם את היכולת לאמן ולשפר את ה soft skills שלכם על ידי כלי סימולציה שמאפשר לכם להגיע לרגע האמת מוכנים?
הייתם רוצים להגיע לרגעים כמו ראיונות עבודה או גיוס כספים למיזמים אחרי שתרגלתם את הסיטואציות הללו "על יבש" בסימולטור שמדמה את המצב האמיתי?
תכירו את -SimTeam סטארטאפ חדשני שהוקם על ידי שתי שנים מוכשרות ואמביציוניות ופיתח כלי סימולציה ותחקיר לשיפור מיומנויות מקצועיות בארגונים.
מועדון הנטוורקינג מזמין אתכם לערב מיוחד במינו בו תשמעו על הקמת סטארט-אפ בתחום קצת אחר, שיראה לכם איך אפשר למנף את הכישורים שלכם ולהפוך אותם להיות הנכס האישי שלכם.
בואו לשמוע את סיפור ההקמה של סטארטאפ שהוקם על ידי שתי נשים שהפכו את החלום למציאות.
את האירוע יארחו TAU Ventures שגם יספרו לנו על מבנה קרן ההשקעות שלהם ויספקו לנו הצצה לעולם קרנות הון הסיכון ומה הם מחפשים כאשר הם בוחנים השקעה חדשה.

על הדוברים-
ד"ר אורית שלומזון - מייסדת שותפה של חברת SimTeam . מומחית בעלת ניסיון בינלאומי בהוראה ואימון של מיומנויות באמצעות סימולציה, בעלת ניסיון בהקמת מרכזי סימולציה והכשרת צוותים בנושא.
הקימה וניהלה את מרכז הסימולציה בקריה האקדמית אונו והייתה מנהלת יחידת ההדרכה וההשכלה במרכז הרפואי (MSR) במרכז הרפואי תל השומר ועיצבה והובילה סדנאות לפיתוח סגל באוניברסיטאות מובילות בעולם.

נמרוד כהן- יזם ומשקיע סדרתי עם כ-50 השקעות, שותף מנהל של TAU Ventures,   קרן ההשקעות של אוניברסיטת ת"א, ויו"ר של קבוצת הכדורסל של הפועל ר"ג.

***הפרטים הקטנים***
מתי?
יום שני ה1.4
18:45 -התכנסות ומינגלינג
19:30- תחילת הרצאות (מתחילים בזמן!)
20:45- סיום משוער
איפה?
משרדי TAU Ventures, חיים לבנון 30 תל אביב.
כמה?
הכניסה בחינם אך מחייבת רישום מראש בלינק הבא>>>