ארגון בוגרי הפקולטה לניהול מארח: "חמש בקולר" - סדרת הרצאות על ניהול

05 במרץ 2019, 17:00 - 19:00
בניין רקנאטי חדר 404, קומה 4
ארגון בוגרי הפקולטה לניהול מארח: "חמש בקולר" - סדרת הרצאות על ניהול

מזה כמה שנים שארגון הבוגרים של הפקולטה לניהול עורך סדרת הרצאות בשם "חמש בקולר". מדובר על סדרה של חמישה מפגשי העשרה מקצועיים בנושאים ניהוליים, חמישה מפגשים בשעה חמש. בכל מפגש יציגו שני דוברים: חוקר/ת מהפקולטה וכן בוגר/ת הפקולטה במשך כ- 30 דקות כל אחד. בסיום המפגש יערך פאנל.

השנה אנו עורכים סדרה שכותרתה: "הצצה יחודית אל מאחורי הקלעים של ניהול פרויקטים: המפתח להשגת יעדים אסטרטגיים ועסקיים". ניהול נכון של פרויקטים הוא חיוני להנעת שינוי, פיתוח וחדשנות בארגון. הסדרה תעסוק בשימוש במיומנויות מתקדמות לניהול פרויקטים מנקודת מבט אקדמית ומעשית.

הסדרה, בשת"פ עם ד"ר ורד הולצמן, בוגרת הפקולטה, חוקרת ומרצה בה, תחשוף בפני הבוגרים ותלמידי התואר השני בפקולטה את הגורמים השונים שמסייעים להצלחת ניהול הפרויקט בארגון.

להלן תכנית המפגשים המלאה:

תאריך

שם המפגש

4.12.2018

רשת השותפים העסקיים - הסתיים
מרצים:
פרופ' יוסי אביב-  חוקר ומרצה בפקולטה לניהול, בתחומי ניהול שרשראות אספקה ותמחור דינאמי (ניהול תשואה)
 ילנה וילנצ'יק – בוגרת הפקולטה (2004
MBA) מנכ"לית Effectiveness, מתמחה בפיתוח ארגוני, מצוינות תפעולית וחדשנות בסביבת Industry 4.0

5.1.2019

מי מנהל את מנהלי הפרויקטים - הסתיים
מרצים:
ד"ר יובל קליש, המנהל האקדמי של תוכניות האקזקיוטיב בפקולטה לניהול, חוקר ומרצה בפקולטה לניהול, מתמחה במנהיגות ובבניית ומינוף רשתות חברתיות, יועץ לחברות הגדולות במשק.

אלונה אסולין-פולק, בוגרת הפקולטה (MBA עם התמחות בטכנולוגיה, יזמות וחדשנות, 2012) סמנכ"לית תפעול ב- Playtech Casual Games, מתמחה ברכישה והטמעה של חברות.

5.2.2019

ניהול פרויקטים בעידן הדיגיטלי - הסתיים
מרצים:
ד"ר אוהד ברזילי - חוקר בתחום ניהול טכנולוגיה ומערכות מידע בםקטלטה לניהול. שימש בתפקידי פיתוח במספר חברות היי-טק, ובעל נסיון הוראה אקדמי עשיר. תחומי מחקר: ניהול טכנולוגיה חדשנות ויזמות, קהילות מקוונות, הנדסת תוכנה
אביבה דוידוביץ' – בוגרת הפקולטה (2008 MBA), מנהלת פרויקטים בכירה בארגון המיזוגים והרכישות באמדוקס, בעבר: מנהלת תחום ניהול פרויקטים R&D אמדוקס ומנהלת בכירה באינטל. דירקטורית וסגנית נשיא בארגון העולמי לניהול פרויקטים  PMI

5.3.2019

מסלולי הקריירה וההתפתחות בניהול פרויקטים

מרצים:

פרופ' יונתן סמילנסקי –מומחה בינ"ל בפיתוח קריירה וניהול כישרונות ויועץ לארגונים מובילים בארץ ובעולם. מנהלו האקדמי של המרכז לפיתוח קריירה בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב ומרצה בתחום ניהול משאבי אנושבעל עשרות שנות ניסיון כסמנכ”ל משאבי אנוש בחברות גלובליות ושותף בחברת ייעוץ בינ"ל.

יעל דניאלי – בעלת תואר שני בפסיכולוגיה ארגונית, מנחת קבוצות מוסמכת ויועצת צמיחה למנהלים בכירים ויזמים. מלמדת באוניברסיטה מיומנויות ניהול והנחיית קבוצות. לפני כן אחראית על תהליכי הפיתוח של 500 המנהלים הבכירים ביותר של אינטל העולמית.

2.4.2019

אסטרטגיה ארגונית וניהול פרויקטים

מרצים:

ד"ר ורד הולצמן, בוגרת הפקולטה (MBA ניהול טכנולוגיה ומערכות מידע,  PHD טכנולוגיה ומערכות מידע(, חוקרת ומרצה בנושאי ניהול פרויקטים, ניהול סיכונים, ניהול תקשורת, יזמות וחדשנות. בעלת ניסיון בניהול פרויקטי תוכנה וביישום מערכות מעקב ובקרה. חברה בהנהלת העמותה לניהול פרויקטים בישראל.

יורם חטב, בוגר הפקולטה (MSC התנהגות ארגונית), מנכ"ל הגורם האנושי, העוסקת ביעוץ ארגוני, פיתוח מנהלים, תקשורת בינאישית, הטמעת אסטרטגיה עסקית. עבד כשחקן מן השורה הראשונה בתיאטרון, קולנוע וטלוויזיה במשך כ-20 שנה.

הרשמו עכשיו! מס' המקומות מוגבל.

להרשמה לחצו כאן

* יתכנו שינויים בתכנית