הפקולטה לניהול מארחת את הכנס הבינלאומי ה-44 של ארגון PIM – פעם ראשונה בישראל

הפקולטה לניהול ע"ש קולר מארחת כנס בינ"ל, בהשתתפות דקאנים וחברי סגל אקדמי ומנהלי בכיר מבתי ספר למנהל עסקים מובילים בעולם. זו הפעם הראשונה שהכנס של ארגון PIM מתארח בישראל והפקולטה לניהול היא המוסד האקדמי היחיד מישראל החבר בארגון, המונה 63 בתי ספר למנהל עסקים ברחבי העולם.

18 אוקטובר 2017
הפקולטה לניהול מארחת את הכנס הבינלאומי ה-44 של ארגון PIM – פעם ראשונה בישראל

הפקולטה לניהול ע"ש קולר באונ' תל אביב ארחה השבוע כנס בינ"ל, בהשתתפות דקאנים וחברי סגל אקדמי ומנהלי בכיר, מבתי הספר למנהל עסקים המובילים מכל העולם. זו הפעם הראשונה שהכנס של ארגון Partnership in International Management -PIM  מתארח בישראל ובו משתתפים כמאה איש. הפקולטה לניהול היא המוסד האקדמי היחיד  מישראל החבר בארגון, המונה 63 בתי ספר למנהל עסקים.

PIM מסייע בפיתוח שיתוף פעולה בינלאומי, פיתוח תכניות משותפות, חילופי סטודנטים וסגל, מחקר משותף ושיתוף פעולה בין חברי סגל וחוקרים. לאור שיתוף הפעולה וכחלק  מהקשרים הבינלאומיים בארגוןPIM   יש לפקולטה לניהול הסכמים גם עם בתי ספר מובילים, החברים בארגון, בנושא חילופי סטודנטים, כך שהפקולטה מציעה לסטודנטים לתואר ראשון ושני ללמוד סמסטר בחו"ל כחלק מתכנית הלימודים של התואר. כ"כ, מארחת סטודנטים מהאוניברסיטאות המובילות בחו"ל, הלומדים סמסטר, במהלך שנת הלימודים, בפקולטה לניהול בתל אביב.

לדברי פרופ' משה צבירן , דקאן הפקולטה לניהול, "לפני פתיחתה של  שנת הלימודים האקדמית בשבוע הבא, אנו מארחים כנס בינ"ל ייחודי מסוגו בהשתתפות בכירים מבתי הספר למנהל עסקים מכל העולם. זו הזדמנות עבורנו לערוך סיעור מוחות עשיר ומגוון לגבי הנושאים הרלבנטיים כיום לתחום הניהול, בעולם גלובלי ,דינמי ומשתנה וליהנות משיתוף הפעולה הבינ"ל".  פרופ' צבירן הסביר ש"החברות בארגון מאפשרת לנו לערוך חילופי  סטודנטים עם בתי הספר למנהל עסקים בכל העולם בהיקף נרחב. בנוסף ללמידה המעמיקה, אנו מאפשרים לסטודנטים גם התנסות אישית וחוויה ייחודית , במסגרת סמסטר לימודים בחו"ל. זוהי חוויה משמעותית, המשפיעה על עיצוב השקפתם כמנהלים בעולם העסקי בזירה הבינלאומית."

משתתפי הכנס ערכו היכרות עם תחומי ניהול ההייטק, היזמות והחדשנות בישראל, שהם חלק בלתי נפרד מתחומי הלימוד בפקולטה לניהול. במסגרת זו התקיימו בכנס הרצאותיהם של יזהר שי, שותף מנהל בקיינן פרטנרס ישראל וד"ר גיל ווינש, פסיכולוג ויועץ ארגוני, יזם חברתי ומנכ"ל Call יכול .

בין בתי הספר למנהל עסקים המשתתפים בכנס –  Schulich באוניברסיטת יורק בקנדה, Louvain בבלגיה,Stern  באוניברסיטת NYU, SDA  באוניברסיטת  Bocconi באיטליה, Copenhagen Business School מדנמרק, Guanghua באוניברסיטת פקינג בסין, HKUST באוניברסיטת הונג קונג,  McCombs  באוניברסיטת טקסס, ארה"ב וכן בתי ספר למנהל עסקים מאוניברסיטאות נוספות בארה"ב, אוסטרליה, דרום אפריקה, אנגליה, ברזיל, דרום קוריאה, הונגריה, אירלנד ועוד.

לאתר הכנס
לפרטים על לימודי סמסטר בחו"ל של הפקולטה לניהול