הפקולטה לניהול אירחה ועידת וידיאו של כ-300 משקיעים מסין המעוניינים להשקיע בחברות ישראליות.

זוהי יוזמה של ZVCA,ארגון קרנות ההון סיכון ו-Private Equity מסין, התמקדה בחברות סטארט אפ בוגרות.

הפקולטה לניהול אירחה  ועידת וידיאו של כ-300 משקיעים מסין המעוניינים להשקיע בחברות ישראליות. הועידה, יוזמה של ZVCA,ארגון קרנות ההון סיכון ו-Private Equity מסין, התמקדה בחברות סטארט אפ בוגרות הנמצאות בסוף גיוס הון ראשון או שני וכן חברות בוגרות בשלבים שונים, אשר בנוסף להשקעה הכספית מעוניינות גם בשיתופי פעולה עם השוק הסיני. המשקיעים הסינים השתתפו בועידת הווידאו משלוש ערים בסין: בייג'ין,שנחאי וגאנג. נציגי החברות בישראל הציגו בקצרה את החברה, את מטרת גיוס ההון וענו לשאלות המשקיעים הסיניים על המודלים העסקיים,שלבי פיתוח, אישורי רגולציה ועוד. 18 חברות ישראליות מתחומי פעילות מגוונים (ציוד רפואי, חומרה, אינטרנט, מכשירים ניידים, אנרגיה, סביבה ועוד) לקחו חלק באירוע. בין היזמים של החברות המשתתפות נמנו גם בוגרי הפקולטה לניהול ובוגרי אוניברסיטת תל-אביב. בין המשתתפים באירוע: יאיר דנגור, יו"ר Medicini Asia , דיויד הוברמן, מנהל מכירות מובילאיי, עופר אפק יו"ר ו CTO של חברת Oxitone , אביהו קרת מייסד ומנכ"ל Touche Medical , גדעון שמואל מנכ"ל Eysight , אדיר צימרמן, מייסד ומנכ"ל SCREEMO וכ"כ, בוגרי הפקולטה, אלון רייטר,סמנכ"ל פיתוח עסקי בחברת LeukoDx , אביעד רבינוביץ מנהל פיתוח עסקי בחברת Step of Mind, ליאור רומנו, מייסד Contacts+. הועידה אפשרה לחברות הישראליות חשיפה רחבת היקף לקהילת העסקים הסינית, הן בגיוס הון והן בפיתוח הקשרים העסקים.