השקת מועדון ה-100 בנוכחות בוגרי ובוגרות הפקולטה, החברים גם בקהילה העסקית הבכירה במשק

הפורום עתיד להיפגש 2-3 פעמים בשנה כאשר במסגרת מפגשים אלה ייהנו החברים מתמהיל תוכן ייחודי שיועבר על ידי מיטב המרצים מהארץ ומהעולם וכן מנטוורקינג איכותי ואינטימי.
26 ינואר 2017
תמונה מהמפגש

ערב ההשקה של המועדון נערך בהשתתפות בכירי בוגריה, ידידיה וצמרת הקהילה העסקית. פרופ' יוסף קלפטר, נשיא אוניברסיטת תל אביב, נשא דברי ברכה ואחריו פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה, שעומד בראש הפורום יחד עם זהר זיסאפל, אמר: "המועדון הוקם במטרה להעמיק את הקשר והדיאלוג של הפקולטה לניהול עם בוגריה וידידיה, שמובילים את הקהילה העסקית בישראל. החזון בבסיס הקמתו הוא ליצור מסגרת חדשנית למפגשים בין הפקולטה לעולם העסקי ולמנהלים הבכירים במשק, שתהווה מקור ייחודי ואיכותי להעשרה, החלפת דעות והקניית ידע עדכני המבוסס על חזית המחקר אצלנו ובמוסדות מובילים בעולם".

המנהלים שנכחו, שחזרו לאקדמיה לערב אחד, שמעו מפרופ' שרון טוקר, חוקרת ומרצה בתחום ההתנהגות הארגונית בפקולטה, על מחקריה בנושא: התמודדות עם לחץ בכלל ובעבודה בפרט והשפעת הלחץ על התפקוד היומיומי ובעיקר על הבריאות שלנו. הדובר המרכזי  באירוע היה פרופ'Mohan Sawhney
מביה"ס Kellogg בארה"ב, מומחה  בעל שם עולמי בנושאי טכנולוגיה וניהול, שהגיע לארץ ללמד בשבוע הבינלאומי של תכנית Kellogg-Recanati, והרצה במסגרת מועדון ה-100 על הנושא: "שיבוש דיגיטלי מול אפשור דיגיטלי"  (Digital Disruption and Digital Enablement). ההרצאה בחנה את התפתחות העולם ההיפר-מקושר דרך שלושה גלים - האינטרנט של שולחן העבודה, האינטרנט הנייד והאינטרנט של הדברים (IoT), וניתחה כיצד קישוריות מובילה שיבוש והפרעה על פני מגוון רחב של תעשיות. פרופ' סואני הדגיש את הצורך של חברות וארגונים להתמודד עם השינויים המהירים של העולם הדיגיטלי ועל יישום המעבר לדיגיטל על ידי פיתוח או רכישה של יכולות וטכנולוגיות דיגיטליות והטמעתן בארגון בכל השלבים – החל מפיתוח המוצר או השירות, עבור בתהליכי השיווק ועד לערוצי ההפצה ללקוחות.

בין ידידי הפקולטה ובוגריה, ששבו אל ספסלי הפקולטה: לילך אשר טופילסקי, מנכ"לית בנק דיסקונט; רחל (רוחה) לוין, מנכ"לית גזית גלוב הפורשת; אלדד פרשר, מנכ"ל בנק מזרחי-טפחות; תמר יסעור, מנהלת החטיבה הדיגיטלית בבנק לאומי; ענת לוין, משנה למנכ"ל כלל ביטוח; הכלכלן פרופ' ליאו ליידרמן; רונית הראל בן-זאב, מנכ"לית מעלות S&P; אמנון נויבך, יו"ר הבורסה; גיל שרון, היו"ר הנכנס של גולן טלקום; גבי ואתי רוטר, הבעלים של קסטרו; דורון ספיר, מנכ"ל כאל; רו"ח יזהר קנה, נשיא לשכת רואי החשבון בישראל ; פרופ' רוני גמזו, מנכ"ל המרכז הרפואי תל-אביב; פרופזאב רוטשטיין, מנכ"ל המרכז הרפואי הדסה, אמנון דיק, ליאון רקנאטי ורבים אחרים.

לכתבה בנושא שפורסמה בגלובס

יצירת קשר