מידע למעסיקים

אם הנכם מחפשים עובדים מצוינים, בעלי הכשרה אקדמאית מובילה בניהול, חשבונאות ו/ או מנהל עסקים, הגעתם למקום הנכון!

מרכז רקנאטי לניהול קריירה מנהל שיתופי פעולה עם מגוון מעסיקים מובילים במשק, בכדי לסייע בקליטת סטודנטים ובוגרים של הפקולטה לניהול ובית הספר למנהל עסקים, במבחר תחומי עיסוק.

קהל היעד שלנו כולל סטודנטים לתואר ראשון ושני, בוגרים בתחילת דרכם ובוגרים בעלי ניסיון מקצועי המתאימים לתפקידי ביניים ובכירים.

שירותי המרכז

• פרסום מודעות דרושים בלוח משרות און-ליין - לצורך איתור מועמדים מבין הבוגרים והסטודנטים שלנו, על פי חתכים וקריטריונים, שיוגדרו על-ידכם.

• סיוע באיתור סטודנטים ובוגרים לטובת:
    • התמחויות מקצועית (Internships) לתקופות קצובות.
    • התמחויות בראיית חשבון.

• ארגון והפקת אירועי פגוש @ המגייס - מפגשים ממוקדי סקטור, בהם  בני שעתיים בהם ניתנת לארגונים במה להציג בפני סטודנטים ו/או בוגרים רלוונטיים את הפעילות העסקית של החברה, אפשרויות הקריירה בתחום העיסוק הספציפי, ותהליך הגיוס אליהן.

• ארגון והפקת ימי זרקור מקצועיים - ירידים ייעודיים לתעשיות (חשבונאות; ייעוץ ארגוני) בהם משתתפות חברות ממגוון תחומי פעילות. מטרת היריד לאפשר לחברות להיחשף בפני סטודנטים ו/או בוגרים, לשווק את החברה ואת אפשרויות התעסוקה ולאסוף קורות חיים.

• ימים פתוחים/ סיורים אצל מעסיקים - פעילות המתקיימת בסביבת העבודה העתידית - במשרדים להכרות עם סביבת העבודה והתרבות הארגונית של המשרדים.

אנו מזמינים אתכם לקבל מאתנו שירות מקצועי ואפקטיבי במגוון תחומי הפעילות, המצוינים לעיל.
לפרטים נוספים והצטרפות, ניתן ליצור קשר במייל עם זהבית לויטץ

Developed by