כשהייטק פוגש קיגל: סיור לימודי של ארגון הבוגרים לבני ברק

07 בספטמבר 2017, 13:30 - 19:30
יציאה משער 4, אוניברסיטת תל אביב
כשהייטק פוגש קיגל: סיור לימודי של ארגון הבוגרים לבני ברק

אנו ממשיכים בסדרת הסיורים הלימודיים שמפגישים אותנו עם בוגרי הפקולטה, והפעם הנכם מוזמנים לסיור שיקח אותנו לבני ברק.

מה בתכנית:
הסיור יחל במפגש עם רחלי גנות, מייסדת ומנכ"לית חברת רייצ'יפ, בוגרת הפקולטה בתכנית Kellogg-Recanati International Executive MBA . רייצ'יפ הינה חברת הייטק המעסיקה מעל 100 מתכנתות חרדיות בפיתוח פרויקטים מורכבים בתחומי תוכנה וחומרה, צ'יפים, מערכות זמן אמת, מובייל ואוטומציה.

לאחר מכן נצא לסיור רגלי ברחבי בני ברק. הסיור יודרך על ידי דורית ברק, בת למשפחת מייסדי העיר, ויפתח צוהר לעולם החרדי, על הזרמים והגוונים השונים בו. הסיור יערך סמוך  לחגי תשרי  בעיצומם של  ימי הסליחות, ויהיה בו ערך נוסף של ההכנות לימות החגים. הסיור כולל ארוחת טעימות ממגוון מטעמי השבת, בבית אוכל יהודי אותנטי: צ'ולנט, קיגל אטריות, קיגל תפוחי אדמה, חמוצים, שתיה קלה.

הסיור מיועד לבוגרים וסטודנטים בפקולטה לניהול.
מהרו להירשם! מס' המקומות מוגבל. להרשמה לסיור

* יתכנו שינויים בתכנית. הסיור יצא בכפוף למס' המשתתפים ולתנאי מזג האויר.