תכנית הלימודים

המודל המנחה של תכנית הלימודים נוגע בכל תחומי הניהול.

המנהלים, הלומדים בתכנית, הפועלים במציאות עסקית וכלכלית המשתנה במהירות, רוכשים במהלך הלימודים, בנוסף לכלים אנליטיים ומודלים תיאורטיים, גם דרכים שבהן ניתן להשתמש בכלים אלה. השילוב של המציאות עם התיאוריות האקדמיות מודגש במיוחד במספר קורסים אינטגרטיביים המשובצים כעוגנים לאורך התכנית. בקורסים אסטרטגיים אלה מיישמים המנהלים באמצעות אירועים/פרויקטים מהשטח וסימולציות את כלל הכלים שרכשו בהובלה, קידום וניהול בכיר של חברות.

התכנית כוללת תכנים ואספקטים נוספים המיועדים לתת מענה לצרכי המנהלים, ביניהם:

• חשיפה ולימוד משותף עם מנהלים מרחבי העולם במסגרת שבוע לימודים בינלאומי עם סטודנטים מתכניות Executive MBA מחו"ל.
  • סיור חברות בארץ, במסגרת קורס ניהול התפעול.
  • מפגשים עם מנהלים בכירים במשק ובזירה העסקית הן במסגרת הקורסים השונים והן במסגרת פעילות חוץ קוליקולארית.
  • מפגשי נטוורקינג, אירועים ופעילויות נוספות.

תכנית הלימודים היא בהיקף של 28 יחידות סמסטריאליות (י"ס) בנוסף למכינה במתמטיקה למנהל עסקים שתוצע לפני תחילת הלימודים.
חלק מקורסי הבחירה יוצעו במתכונת של שבוע מרוכז. על כל תלמיד להשתתף בשבוע מרוכז אחד לפחות.
​חלק מהקורסים בתכנית מוצעים בשפה האנגלית.

צור קשר

גודל קובץ מירבי: 2 MB
סיומות קובץ מותרות: pdf doc docx ppt pptx
To prevent automated spam submissions leave this field empty.