ייחודיות התכנית - החוג לניהול תשפ"ה

ללמוד לנהל בעולם דינמי

עולם העסקים של היום מצריך אנשים בעלי כישורים ומיומנויות שמשלבים בין ידע ניהולי לידע טכני. לעיתים, זה נראה כאילו סטארטאפיסט פוגש מנהל שיווק שפוגש מנהל כספים.
הערכים המובילים כיום בשוק העבודה ואלה שקובעים את מידת הנחשקות שלכם כעובדים וכמנהלים הם יצירתיות, ספקנות, יזמות, היכולת לחשוב מחוץ לקופסא, לשאול את השאלות הנכונות, ולגבש תובנות ממקורות מגוונים.
זה בדיוק מה שאנחנו מעודדים את הסטודנטים שלומדים אצלנו לעשות כדרך חיים, כאנשי מקצוע, כאבני יסוד בהתפתחות הקריירה שלכם.
​בחוג לניהול תלמדו ותכירו מסגרות חשיבה שישמשו אתכם שנים לאחר סיום התואר. הידע האקדמי שתלמדו ישולב בכלים מעשיים בתחום הניהול העסקי.

תכנית לימודים עשירה

תכנית הלימודים תוכננה כך שתקנה לתלמידים תשתית לימודים מעשית רחבה שתשמש הכנה אופטימלית ללימודים גבוהים יותר בארץ ובחו"ל.

התכנית שלנו מציעה אפשרות להתעמק באחד מששת התחומים החמים בשוק התעסוקה:

• ניהול אקטואריה
  • ניהול המשאב האנושי
  • ניהול יזמות וחדשנות
  • מדעי הנתונים בניהול
  • ניהול חדשנות בשווק
  • ניהול פיננסי ושוק ההון

מצוינות אקדמית

הפקולטה לניהול ע"ש קולר היא הפקולטה הגדולה בישראל והראשונה שזכתה לאקרדיטציה בינלאומית מטעם AACSB International - הארגון העולמי המוביל של בתי ספר למנהל עסקים, תוך שהיא משלבת בהצלחה רמה מחקרית גבוהה יחד עם אוריינטציה יישומית.

אנחנו מדורגים במדד PITCHBOOK 2021 במקום 8 מתוך 50 האוניברסיטאות המובילות בעולם במספר בוגריהן היזמים.

eduniversal היחידה בארץ עם 5 עלים בדירוג הבינלאומי לבתי הספר למנהל עסקים הטובים בעולם.

מצוינות הסטודנטים שלנו

ייחודה של הפקולטה הוא באיכות הגבוהה של הסטודנטים שלנו וכן בשאיפתנו הבלתי מתפשרת למצוינות.
​אנו נעשה את המיטב  כדי לסייע בהשגת היעדים בלימודים על ידי יצירת אקלים לימודים נעים וסגל אקדמי ומנהלי מסביר פנים.

מסלול למצטיינים לתלמידי התואר הראשון

מסלול המאפשר לתלמידים מצטיינים להתקבל (על תנאי) ללא מבחן GMAT /ציון כמותי בפסיכומטרי לתוכניות התואר השני (MBA ,M.Sc) ולהתחיל ללמוד את קורסי התואר השני במקביל ללימודיו בחוג לניהול.

המסלול תקף למועמדים לתכניות הבאות:

• תכנית הלימודים במנהל עסקים,  MBA.
  • תכניות הלימודים במדעי הניהול M.Sc. בהתמחויות הבאות:
    • התנהגות ארגונית
    • ניהול פיננסי ושוק ההון
    • ניהול השיווק בעידן הדיגיטלי
    • ניהול טכנולוגיה ומערכות מידע
    • אסטרטגיה, תפעול ושווקים

מועדוני סטודנטים

לרשימת כל המועדונים

Coller Business Data Science Club

מועדון נשים בעסקים Coller Women in Business Club

מועדון הסייבר - Coller's Cybersecurity Club

מועדון הנדל"ן Coller-Alrov Real Estate Club

מועדון שוק ההון - Coller Capital Market Club

Coller Private Equity & Venture Capital Club

מועדון היזמות - Ignite by Coller

מועדון הנטוורקינג לתואר ראשון - Coller B.A. Networking Club

מועדון האסטרטגיה והייעוץ העסקי Coller's Strategy & Business Consulting Club

המרכז לניהול קריירה

לאתר המרכז >

מרכז ייחודי של הפקולטה לניהול שמלווה אותך באופן אישי כסטונדט וכבוגר לאורך עיצוב הקריירה המקצועית שלך.

תרומה לקהילה

​התכנית כוללת פרויקטים מעשיים בייעוץ ניהולי עם עזרה לקהילה.

סמסטר בחו"ל

לימודים של סמסטר בחו"ל באוניברסיטאות המובילות בעולם.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.