ייחודיות התכנית - החוג לניהול תשע"ח

מטרת החוג לניהול היא להקנות לתלמידים ידע אקדמי וכלים מעשיים לניתוח בעיות ניהוליות ולהכינם לתפקידים ניהוליים בעולם גלובלי משתנה. בוגרי החוג מקבלים את הידע הרלוונטי ואת ארגז הכלים שמכשירים אותם להשתלב בעולם העסקים  וכן להמשיך בלימודים לקראת תארים מתקדמים. מאז היווסדו, בשנת 1980 הכשיר החוג לניהול למעלה מ- 2500 בוגרים ואחוז גבוה מהם כבר הגיע לעמדות ניהול מרכזיות במשק הישראלי.

מצוינות אקדמית

הפקולטה לניהול היא הפקולטה היחידה בישראל שזכתה לתו תקן בינלאומי למצוינות מטעם AACSB International - הארגון הבינלאומי המוביל של בתי ספר למנהל עסקים בעולם.

מצוינות הסטודנטים שלנו

ייחודה של הפקולטה הוא באיכות הגבוהה של הסטודנטים שלנו וכן בשאיפתנו הבלתי מתפשרת למצוינות. אנו נעשה את המיטב  כדי לסייע בהשגת היעדים בלימודים על ידי יצירת אקלים לימודים נעים וסגל אקדמי ומנהלי מסביר פנים.

תכנית לימודים עשירה

תכנית הלימודים תוכננה כך שתקנה לתלמידים תשתית לימודים מעשית רחבה שתשמש הכנה אופטימלית ללימודים גבוהים יותר בארץ ובחו"ל.

התכנית שלנו מציעה אפשרות להתעמק באחד מארבעת התחומים החמים בשוק התעסוקה:

ניהול יזמות וחדשנות
או ניהול נתוני עתק  (Big Data) ובינה עסקית
או ניהול חדשנות בשווק
או ניהול פיננסי ושוק ההון

מסלול למצטיינים לתלמידי התואר הראשון

מסלול המאפשר לתלמידים מצטיינים להתקבל (על תנאי) ללא ממבחן GMAT לתוכניות התואר השני בפקולטה לניהול, MBA, M.Sc ולהתחיל ללמוד את קורסי התואר השני במקביל ללימודי השנה השלישית בחוג לניהול.

המסלול תקף למועמדים לתכניות הבאות:

• תכנית הלימודים במנהל עסקים,  MBA

• תכניות הלימודים במדעי לניהול, M.Sc  לפי הפירוט הבא:

• M.Sc   התנהגות ארגונית

• M.Sc   במימון חשבונאות

• M.Sc   בניהול השיווק

• M.Sc   בניהול טכנולוגיה ומערכות מידע

לפירוט בהרחבה לחץ כאן

תרומה לקהילה

​התכנית כוללת פרויקטים מעשיים בתחומי העזרה לקהילה, כגון: פרויקט נובה, תכנית אוניברסיטה בעם ועוד

סמסטר בחו"ל

לימודים של סמסטר בחו"ל באוניברסיטאות המובילות בעולם